Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési és szállítási módok.

Fizetési módok:

Személyes átvétel csomag ponton: Rendelését átveheti személyesen a megadott futárszolgálat csomagpontjain, készpénzes vagy bankkártyás fizetési móddal.

Házhoz szállítás utánvéttel való fizetési móddal: Rendelését fizetheti készpénzzel vagy bankkártyával, az ár tartalmazni fogja az utánvétel plusz költségét.

(Webshopunk személyes házhoz szállítási opciójánál csak barion online fizetés, előre utalás, és készpénzes fizetési mód alkalmazható)

 

Online bankkártyás fizetés:

A megrendelt termékek árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön a Barion fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Ha valamilyen oknál fogva (legyen az központi vagy saját hiba) nem sikerül a Barionnal való fizetés, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és ha nem szeretne elállni vásárlási szándékától, akkor az alábbi bankszámla számra a rendelés összegét legyen szíves elutalni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Név: Malovecz Balázs E.V.
Számlaszám: 11742094-26995858

Szállítási módok és díjak!

Egyéni házhoz szállításunk díjai a következők:
-0.-4999.- Forintig 2990.- Forint a házhozszállítás.
-5000.-7999.- Forintig 2490.- Forint a házhozszállítás.

-8000.-10999.- Forintig 1990.- Forint a házhoz szállítás.
-11000.-14999.- Forintig 1490.- Forint a házhozszállítás.
-15000.-17999.- Forintig 990.- Forint a házhozszállítás.


Egyéni házhozszállításunk 18000.- forinttól ingyenes!


A Specialzoo egyéni házhoz szállítása amely érvényes a nyers fagyasztott termékekre, A és B heteken, hétfőn és pénteken történik A hét hétfőn a Pilisi térség és Buda kerületeit járjuk(lásd a csatolt képen lentebb) , A hét pénteken Pest megye északi részeit és Nógrád megye egy részét járjuk(lásd a csatolt képen lentebb) .
B hét hétfőn Pest megye keleti és dél-keleti része, és hatvanig bezárólag, heves megyében is járunk(lásd a csatolt képen lentebb), B hét pénteken Pest megye déli részét járjuk( lásd a csatolt képen lentebb)

Budapest-Vác(M2-es autópálya és környéke) útvonal minden szállítási napon él, kivéve A Hét pénteken.


Melyek lesznek idén A és B hetek?
-Nov. 1.-6. A hét.

-Nov. 7.-13. B Hét
-Nov. 14.-20. A Hét

-Nov. 21.-27. B hét
-Nov 28.- Dec. 04. A Hét
-Dec 05.-11. B Hét
-Dec 12.-18. A Hét
-Dec 19.-23. B Hét

-Dec 26. Jan. 01. A Hét


Egyéni szállítási módunk maximum 80 kilométerre lévő településig érvényes, amennyiben az ön települése 80 kilométernél távolabb esik kérjük keressen fel minket a szállítási kondíciók végett, amennyiben leadja rendelését mi értesíteni fogjuk amennyiben ezen a határon túl esik, a további szállítási kondíciókkal kapcsolatban.

Amennyiben Ceglédre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel jelenleg nincs ceglédi útvonal tervünk.

Amennyiben egy adott szállítási napra nem gyűlne össze legalább 3 darab rendelés akkor azt a szállítási napot jogunkban áll egy következő ciklusra halasztani, természetesen törekedni fogunk hogy ilyen ne történjen meg, ha pedig megtörténik akkor a legjobb megoldást megtalálni mind önöknek, mind magunknak mint pl. két szállítási nap összevonása amennyiben a kapacitás engedi! Természetesen ha ilyenre lesz példa előre jelezzük!


Telefonon a képek megfelelő megtekintéséhez kérjük forgassa el a készülékét!-A Hét hétfő: Pilisi térség és Buda kerületei


-A Hét péntek: Pest megye északi részei és Balassagyarmat(Nógrád megye egy része)


-B hét hétfő: Pest megye keleti, dél-keleti része és Hatvan


-B hét péntek:
Pest kerületei és Pest megye déli részeBudapest-Vác útvonal minden szállítási napon él, kivéve A Hét pénteken.


Igyekszünk minél előbb tágítani szállítási körünket!

-Igyekszünk a lehető leggazdaságosabb megoldás keresésére vásárlóink és törzsvásárlóink elégedettségének érdekében, így 60000.- ft feletti rendelés esetén, vagy egyedi rendelés esetén, kérjük keresse ügyfélszolgálati munkatársainkat bizalommal.
Egyedi igényét, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé!


Fontos!!!

Egyedi házhoz szállításunknál sikertelen kézbesítés esetén a Vásárlási feltételekben feltüntetettek alapján 1990.- Forint pótdíjat szabunk ki, így abban az esetben ha nem felel meg önnek a szállítás időpontja akkor azt a szállítás napján reggel 7:00 óráig díjmentesen lemondhatja, a következő telefonszámon 06-20-428-9816 vagy az info.specialzoo@gmail.com ra való e-mail küldésével.

Tisztelt vásárlóink! szeretnénk felhívni figyelmüket hogy a  Fuvar.hu futárszolgálattal való házhoz szállítás esetén a rendeléseket az alábbiak szerint terheljük!

0-17999.- Forint értékű és 15.5 kilogramm alatti termékcsomag megrendelése esetén: 1490.- Forint.

18000.- Forint felett és 15.5 kilogramm alatt a házhoz szállítás ingyenes!

22000 forinttól a 15.5 kilogramm feletti csomagok házhoz szállítása is ingyenes!

Postán maradó 15.5 kilogramm és 14990.- forint alatti csomag kézbesítés esetén: 1290.- Forint.

18000.- Forint feletti és 15.5 kilogramm alatti termékcsomag megrendelése esetén: 0 Ft

20000 forinttól a 15.5 kilogramm feletti csomagok postára szállítása is ingyenes!

Postán maradó szállítási módra csak 30 kilogramm csomagsúlyig van lehetőség!

Budapesti és vidéki szállítási díjak egységesen törékeny, vagy sérülékeny termékek esetén ( a rendelési összegétől függetlenül):

Törékeny áru vásárlása esetén, minden esetben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, a biztonságos szállítás lehetőségeiről!

Amennyiben a termék,fokozottan sérülékenynek,törékenynek vagy túl méretesnek bizonyul (több mint 75 cm hosszú) ill. extra súlyú, a webáruház fenntartja azt a jogot, hogy a szállítási díjtól függetlenül extra szállítási díjat számoljon fel. Erről a kiszállítás előtt értesítjük a Felhasználót.

LOGISZTIKAI PARTNERÜNK.
 

Üzemeltető neve:
Fuvar.hu Kft.

Üzemeltető képviselője:
Szucsányi-Borza Sebestyén

Cím:
7626 Pécs, Farkas István utca 3/1.

Telefon:
+36 30 589 0000

E-mail:
info@fuvar.hu

Adószám:
25977732-2-02

Tárhely szolgáltató neve, elérhetősége:
AWS Amazon Web Services
P.O. Box 81226
Seattle, WA 98108

 

Figyelem:Akár 24 óra is eltelhet, mire a nyomkövetési információ rendelkezésre áll.

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A már megjelent termékekre leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő termékek ára alapján fizetendő (így pl. ha Ön az eredetileg megrendelt három csomag táp helyett kettő csomag tápot vásárol, a szállítási díjat rendszerünk a véglegesen megvásárolt kettő csomag táp ára alapján számítja újra). Még meg nem jelent, de előrendelhető termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartja a Specialzoo. A külön rögzített rendelések egy csomagban történő kiszállítására, a rendelések összevárakoztatására nincs lehetőség.

A Fuvar.hu házhoz szállítási opciónk teljesülése 2-5 munkanapig terjed. Azonban törekszünk a lehető leggyorsabb kézbesítésre.

Üdvözlettel a Specialzoo csapata!